|
|||||||
| Βοήθεια | Λίστα χρηστών | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Επιλογή των forum ως διαβασμένα |
|
|
Επιλογές θεμάτων | Εμφάνιση |
|
|
#11 |
|
Regular
Εγγεγραμμένος από: 27.11.2010
|
θα ειχε πλακα να εχει μεταξοσκολικες!!!!!!!!!!!!ε???????? ????
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum-Greenhorn
Εγγεγραμμένος από: 27.07.2010
|
Παράθεση:
SΥΣΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ JESSICA
|
|
|
|
#13 |
|
Padavan
|
συμφωνω και εγω με την τζεσικα.εγω λεω απο το 73 και πανω να βγαινει το μελλον στην αγροτικη ζωη.δηλαδη φαρμεραμα του μελλοντος!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Active Author
Εγγεγραμμένος από: 18.07.2010
|
+fwnw!!!!!
|
|
#15 |
|
Old Hand
Εγγεγραμμένος από: 20.04.2010
|
Ο μεταξοσκολικας δεν ειναι προιστορικο ζωο αλλα καλο θα ηταν να γινοταν.Εγω πιστευω οτι καλυτερο θα ηταν να γινει σαν το bahamarama,να μαζευουμε κοκκαλα δεινοσαυρων και αλλων προιστορικων ζωων.Αυτα να τα χρησιμοποιουσαμε σε ενα event, το event οταν το τελειωναμε θα κερδιζαμε ενα εισιτηριο με το οποιο θα μπορουσαμε να το χρησιμοποιουμε να παμε στην προιστορικοχωρα.Εκει θα φυτευουμε προιστορικα φυτα και σταβλους με δεινοσαυρους.Οι δεινοσαυροι θα ειναι πολυ αγριοι και γι'αυτο θα πρεπει να ανανεονουμε τον φραχτη ανα 24 ωρες αν δεν το κανουμε θα φυγουν θα τρωνε τα φυτα(τα οποιοα δεν θα πιανουν ζιζανια)και θα φευγουν.Βεβαια,ο φραχτης δεν θα αγοραζεται αλλα φτιαχνεται απο εμας χρησιμοποιώντας ξυλα τα οποια θα τα κοβουμε απο τα δεντρα ήστο εδαφος.
Eπιπεδο φαρμας:70 Επιπεδο νησιου:9 Eπιπεδο μαρμελαδοποιου:3 Αξιολογήστε το αγρόκτημά μου! ID:2267081 1η θεση event 25ης Μαρτιου Νικητης 5ου γυρου σχολικου event Ξαχνω για σταβλο αρκουδας και κουκουβαγιας |
|
|
|
|
#16 | |
|
Forum Ambassador
Εγγεγραμμένος από: 30.07.2010
|
Παράθεση:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Board Veteran
Εγγεγραμμένος από: 25.05.2010
|
η ιδεα και τα ζωα που προτεινεις ειναι φοβερα αλλα με το προφιλ της φαρμας
δεν ταιριαζουν. -ισως σε καποια επεκταση της φαρμας δηλαδη προιστορικη εποχη σιγουρα. -καποιο event η ιδεα σου τελεια |
|
|
|
|
#19 |
|
Someday Author
Εγγεγραμμένος από: 23.10.2010
|
poli kali i idea sou
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Forum Master
Εγγεγραμμένος από: 23.07.2010
|
Παράθεση:
kai olo afto na einai proektasi tou bahamarama....opos exoume proektasi tis farmas sto agrio livadi....teleioooooo!!!!!!!
|
| Επιλογές θεμάτων | |
| Εμφάνιση | |
|
|